Kovács Zsófia vagyok, életem a holisztikus szemlélet, az összefüggések csodálatos rajzolata.  Hiszek abban, hogy a boldogság és teljesség érzése belülről fakad, és mindenki számára elérhető. Abban, hogy tudunk tenni magunkért, és nincsenek kilátástalan, megoldhatatlan helyzetek. Tapasztalások, és folyamatok vannak, célok, és feladatok, melyeket harmóniában élhetünk meg.

Eddigi életutam sokszínű tapasztalásaiból sokat meríthetek. Gyerekkortól hurcolt betegségek, lelki nehézségek kezelésére már fiatal koromtól kezdve alternatív megoldások vettek körbe és így életem részévé vált a természetes gyógymódok tárháza. A családi „hagyományt” követve, szabad döntésből, mint megkérdőjelezhetetlen egyetlen lehetőség mentem a kiszemelt egyetemre, mérnöki pályára. Tanulmányaim gyorsan kiegészültek az energetikai gyógyászattal, és a láthatatlan világ megismerésével, így az alapok, gyökerek, fizikai lét és az azon túlmutató minőségek egysége. Lépésről lépésre haladtam a tapasztalások kellemes-kellemetlen magas iskolájában, amiben saját, és családom által kínált feladatok adták a lépcsőfokokat. Elsődleges célom nem az volt, hogy ez legyen a hivatásom, vonzódtam, és rendíthetetlenül tenni akartam a negatív megéléseim, belső feszültségeim ellen.

Így jutottam el, lényem kibontásával, tapasztalataimmal, hogy a szívből jövő segítő szándékomat és a felszínre került adottságaimat munkásságomban is megélhessem. Melyek köréből itt választhatsz:

  • asztrozófiai elemzés (születési képlet készítése)
  • energetikai kezelések, csakra harmonizálás
  • spirituális lélek-oldások
  • meditációk
  • kínai- és thai szárazmasszázs
  • aromaterápiás olajos „lélek” masszázs
  • fizikai- és lelki nehézségek, akut állapotok kezelése
  • visszatérő élethelyzetek elemzése, segítése

Célom, hogy megérezd a tökéletességedet, és legfőképp helyedet a Világban, hogy Te magad találj rá „utadra”. A világ azt mutatja neked, amit te élni akarsz. S minden azért van, hogy fejlődj, építsd magad, vagyis visszajuss Valódi Énedhez, miközben éled boldogságodat, Egységedet, Egész-ségedet. Ezekben szeretnék, és tudok Neked segíteni. 🙂

info@holisztikuselet.hu

+36 30 319 9119