Ha úgy érzed, jó lenne beszélgetni mindennapi helyzeteinkről, vissza-visszatérő konfliktusokról, a magunk és a másik érthetetlen viselkedéséről, zavaró érzéseinkről és gondolatinkról, megoldhatatlannak látszó problémáinkról, várunk szeretettel a Balance esték sorozat alkalmain. Az esték lehetőséget teremtenek arra, hogy ismereteket, ötleteket kapj, mit is kezdhetnél a kényelmetlen helyzetekkel,  magaddal, a  másikkal.

A következő alkalom: 2016. január 27. szerda este 18 óra

helyszín: Balance Stúdió (1091 Budapest, Üllői u. 89/c)

vezeti: Kuntár Ágnes

Téma: Szeretetnyelvek, különös tekintettel a kamaszokra

  • miért nem érzi a másik, hogy szeretem, pedig a szívem-lelkem kiteszem?
  • nem elég szeretni, azt tudni kell úgy kifejezni, amit másik fogadni tud
  • szeretettank és annak töltése
  • mi az én szeretetnyelvem?
  • és persze egy kamasznál semmi sem úgy működik, …..
  • hogyan fér össze az elfogadás és szeretet a neveléssel

Az este egy bevezetővel kezdődik, majd szabad interaktív csoportos formában folyatódik.

A bevezető célja a ráhangolódás, esetleg ismeret-átadás, előfordulhat, hogy provokálás…. szóval, minden olyan, ami segíthet megérkezni, felidézni és elmondani a saját vonatkozó tapasztalatokat, emlékeket, érzéseket, gondolatokat. Persze, nem kell mindenkinek „felelni”, ha csak hallgatni szeretnél, figyelni, elgondolkodni a hallottakon, azt ugyanúgy lehet, mint elmondani mi nyomja a szívedet, vagy minek örülsz.

 A klubestek tervezett időtartam 2-3 óra, aszerint, hogy mennyi beszélgetni valónk akad. A Balance-estékre bármikor lehet érkezni és elmenni is – kinek-kinek hogyan fér bele az életébe.

Részvételi díj: 2000 Ft

Ha tervezed, hogy  eljössz, légy szíves küldj egy e-mailt a studio@balancestudio.hu-ra vagy sms-ben jelezd a +36 (30) 224 03 26-os számon, hogy tudjunk tervezni Veled. Köszönjük.

Ha eszedbe jut valaki, akit érdekelhet a program, bátran hívd el, a klub nyitott, bárkit magaddal hozhatsz Te is.

Reméljük, találkozunk!