kuntar agnes

Kuntár Ágnes – Balance terapeuta

A családban, ahova születtem feltétlen hit volt az ész, az intellektus erejében és mindenek felettiségében. Nem volt szokás lelkizni, azzal foglalkozni, hogy mit kezdjünk vele, ha rosszak az érzéseink, gondolataink. Dühét volt, aki hirtelen, hangosan adta ki, és volt, aki napokig sértetten hallgatott. De mindenki csendben, magányosan szorongott. Én is. A minap egy önismereti csoporton ülve, hallgatva  a többiek történeteit, eszembe jutott az a 20 éves fiatal lány, aki egykor voltam: akinek sikerült 2-3 év alatt beszereznie egy asztmát, egy gyomorfekélyt és még egy kis ekcémát is, valamint produkálnia egy hematológusokat is elgondolkodtatóan ronda vérképet.
Nagy utat tettem meg azóta. Végzetem orvosként, dolgoztam menedzserként, főosztályvezetőként, cégvezetőként, szakértőként. Lett családom, elváltam, újrakezdtem többször. Tapasztaltam, tanultam, változtam. Sok útitársam volt, akiknek hálás vagyok azért, hogy velük lehettem, hogy velem voltak. Tanultam tőlük, mellettük, általuk.
40 éves korom körül kezdett formálódni, merre visz tovább az utam. Kihasználva a lehetőséget, hogy gyerekeim felnőttek, a felszabaduló időmet főként tanulásra, tapasztalatszerzésre fordítottam. Az út fontos és állandó eleme lett tanulni és tapasztalni magamról, másokról, a világról.
Megtanulni felismerni és kezelni a test fájdalmát a lélekben, a lélek fájdalmát a testben. Terapeutaként célom segítő módon érinteni, masszírozni, érzékelni a test állapotait, valamint támogatást és biztonságot adó módon beszélgetni, hallgatni, segíteni másokat az útjukon. Átadni a tapasztalatokat, amiket megtanultam, segíteni vele másoknak, hogy nagyobb békében legyenek magukkal, másokkal és a világgal.

Amiben terapeutaként van tudásom és tapasztalatom:

  • tradicionális thai masszázs
  • kombinált denevérpad kezelés
  • kvantum érintés
  • relaxációs és légzőgyakorlatok
  • egyéni és csoportos készségfejlesztés – stresszkezelés, kommunikáció, konfliktus kezelés,  asszertivitás
  • segítő találkozások, beszélgetések, tanácsadás
  • mediáció, coaching

Tapasztalataim alapján a fenti módszerek egymást kiegészítve tudják biztosítani, hogy a vendégem azt a segítséget kaphassa, amire éppen szüksége van, és amit éppen el tud fogadni. A fejlődési folyamatok során időről-időre változik, hogy mi tud tovább vinni. Van, amikor már nincs értelme többet beszélni róla. Van, amikor a fájdalom már csökkent és jó lenne beszélni róla. Másra van szükség, ha nem tudjuk mi a baj, csak valami nem jó, nem működik. Megint másra, ha tudom mit akarok/nem akarok, csak nem tudom hogyan elérni. Eszköztáram bővítése során célom, hogy a vendég gyógyulási/fejlődési folyamata során minél több módon tudjak hozzájárulni céljai eléréshez.

Közvetlen elérhetőségek, melyeken keress bátran, ha időpontot szeretnél egyeztetni: 

Telefonszám: +36 30 4298906 

Ha nem tudom hívásod fogadni, amint lehet, visszahívlak. Kérlek, engedélyezd a hívószám-kijelzést.

e-mail: office@kuntar.hu