Elszántad, hogy fogyókúrába kezdesz, de….

Melyik a jó fogyasztó eljárás? 90 napos diéta, 21 napos diéta, kalóriaszámlálás, fogyasztótabletta, zsírégető gyakorlatok…  Kívülről fújod és próbáltad már mindet, de valahogy mindig kudarcba fulladt és mégsem mennek le azok a fránya kilók? Idegenkedsz az alakformáló, zsírbontó gépektől? Riaszt az éhezés gondolata? Egyedül nem megy?

A Bambuszvirág® fogyasztó eljárás azoknak is segít, akik lemondtak arról, hogy megszabaduljanak a súlyfölöslegtől.

A túlsúly az energiaegyensúly felborulásának következménye, aminek számos oka lehet (túlterheltség, hormonális változások, rossz szokások stb). Ilyenkor a fogyás nem csak akaraterő kérdése, a szervezet támogatásra szorul.

A Balance Stúdióban elérhető Bambuszvirág® kúra segít visszaállítani az elveszített egyensúlyt: 2-4 hónap alatt 5-12 kg fogyás érhető el, a kúra folytatásával akár 30 kilótól is megszabadulhatsz.

A kúra hatékonysága a sokrétűségben rejlik:

 • A MIAOMEI® masszázs, a hagyományos kínai orvoslásban ismert akupresszúrás meridiánmasszázs összehangolja a belső szervek működését, vitalizál, óvja és visszaállítja a bőr feszességét, hozzájárul a jó közérzet helyreállításához.
 • A gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítők (gyógyteák, kapszulák, rágcsák, egy-egy étkezést kiváltó levesporok, joghurtba keverhető fogyiporok, csokoládé stb.) segítik a méregtelenítést, fokozzák az anyagcserédet, a zsírégetést és megszüntetik az éhségérzetedet. Segítségükkel a diétás étrend betartható, a kalóriabevitel csökkentésével a kívánt fogyás elérhető.
 • A testtekercselés a legkényesebb részeket célozza, hatékony a narancsbőr ellen, és biztosítja, hogy a bőröd a fogyást követően is feszes maradjon.
 • Az intenzív, fogyasztó szakaszt követően, a fenntartó időszakban a hosszútávon fenntartható étkezési szokásaid kialakítása történik, megelőzve, hogy visszajöjjön a felesleg.
 • A kúra hatására energikusabb leszel,  lesz erőd és kedved mozogni, tornázni, táncolni 🙂

fogyaszto kezeles

A Bambuszvirág® fogyasztó eljárás menete:

 1. Állapotfelmérés, célok meghatározása
 2. Előkészítő szakasz: általában 3 napot vesz igénybe: béltisztítás, gyomorszűkítés a gyógynövényes készítményekkel. Ebben a szakaszban kizárólag az általunk biztosított gyógyteákat és ételeket (levesporok, fogyi porok, rágcsák, nápolyi, csokoládé) lehet és kell fogyasztani (nincs mennyiségi korlátozás, tehát bármennyit ehetsz)
 3. intenzív szakasz: naponta-kétnaponta, összesen 10 alkalommal MIAOMEI® masszázs, testtekercselés, diétás étrend a gyógynövényes készítmények támogatásával
 4. fenntartó szakasz: a fenntartó szakaszban a MIAOMEI® masszázsokat fokozatosan csökkentjük, heti kettő, majd heti egy, majd kétheti egy alkalomra. Ennek ritmusa mindig egyéni és alkalmazkodik a céljaidhoz és eredményeidhez. A gyógynövényes készítményeket fokozatosan kivonjuk az étrendedből, és kialakítjuk a “normál” étrendedet.

Gyakran ismételt kérdések:

Nem kíván túl nagy áldozatot tőlem a kúra?

A kúra kíván áldozatot, és lesznek mélypontok, de a fogyás és a jó közérzet kárpótolni fog. Az első 3-4 hét odafigyelést igényel, utána megy minden, mint a karikacsapás 🙂 Ezért sem javasoljuk, hogy peak vagy feladattorlódás (költözés, vizsga, határidős munka stb.) idejére időzítsd a fogyókúrádat.

Számomra az evés a legnagyobb öröm az életben. Mondjak le róla?

Tapasztalj meg egy újfajta örömöt: amit a sikeres fogyás ad, és alakítsuk át együtt az étrendedet, úgy, hosszú távon is megfeleljen az igényeidnek.

Milyen mellékhatásai lehetnek a kúrának? Nem károsítja az egészséget?

A Bambuszvirág® fogyasztó eljárás egy, a hagyományos kínai orvoslás többezer éves tapasztalataira építő egészségmegőrző rendszer, amelynek – az előírások betartása mellett – a mellékhatása a fogyás. Nemhogy ront, hanem javíthat az egészségi állapotodon.

Milyen  készítmények vannak a rendszerben?

A teák, kapszulák, fogyi porok stb. csak természetes, tiszta, Kína érintetlen tájairól, természetvédelmi területeiről származó gyógynövényeket tartalmaznak. Az alapanyagokat szárítással tartósítják, mert így őrzik meg leginkább a bennük rejlő hatóanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. A készítmények kettős célt szolgálnak: egyrészt általuk lehet bevinni a gyógynövényeket a megfelelő mennyiségben, másrészt néhány étkezést is helyettesítenek.

A fogyókúrás termékek a modern kor emberét is kiszolgálják és kiküszöbölik a fogyókúrák egyik csapdáját: nincs elérhető közelségben a fogyókúrádban megengedett étel, így marad a pogácsa vagy a büfészendvics… A fogyi porokat vízben vagy joghurtban elkeverve akkor is tudsz enni, ha csak 10 perced van. A pufit dobd be a táskádba arra az esetre, ha rád törne az éhség – bárhol, bármikor, bármennyit ehetsz belőle.

Miért ilyen bonyolult a rendszer? Nem lehet, hogy csak a fogyasztó kapszulákat szedem be?

A rendszer sikere a sokrétűségben rejlik. Saját bőrünkön teszteltük, így is, úgy is: csak masszázs, csak a gyógynövények, csak a testtekercselés…mindnek volt valamilyen jótékony hatása, de a fogyás lassabb és bizony vissza-visszaszaladhatnak a kilók.

Sokmindent próbáltam és nekem a csodabogyók nem hatnak. Mi a garancia arra, hogy működik?

A távoli Kínából érkezett tradicionális módszer több ezer év tapasztalatain nyugszik, és ami ennyi ideje jól működik, arról elmondhatjuk, hogy kiállta az idők próbáját.

Az állapotfelmérés során a gyökérproblémát tárjuk fel, és egyedi tervet készítünk. Egészen másra van szüksége annak, akinek a pociján van a felesleg, és megint másra annak, akinek a combja husisabb.

A masszázsok révén gyakran és sűrűn fogunk találkozni. Folyamatosan mérünk centiben és kilóban, így van lehetőség beavatkozni, ha szükséges.

Mennyivel nyújt többet ez a fogyasztás más módszereknél?

Két dolgot szeretnénk itt kiemelni:

 • célja nem egyszerűen a fogyás, hanem a tested működésének megértése, az egyensúly megteremtése, a hosszú távon is fenntartható változás.
 • Nem hagyunk magadra, sem a kezelések alatt, sem a kezelések között. Nem csupán azért, hogy ha megakadsz, támogatni tudjunk, hanem azért, mert megérdemled a figyelmet és a törődést.

Nem túl drága? Megengedhetem magamnak?

Árak:

Fogyipor (2 alkalomra elegendő joghurtba keverhető édes és forró vízben oldódó levespor) – 550 Ft

Kakaós, fahéjas, sós pufi 50 gramm – 400-450 Ft

Gyógytea 40 – 50 gr szálas kiszerelésben: 1500 Ft

Csokoládé (100 gr) (cukorbetegek és inzulinrezisztensek is fogyaszthatják!) : 1450,- Ft

Kapszulák (90 db-os): 4.500 Ft

MIAOMEI® masszázs: 6.000 Ft

10 alkalmas MIAOMEI® masszázsbérlet: 55.000,- Ft

Az alapkúra ára körülbelül 90.000 Ft, amely tartalmazza az étrendkiegészítőket, a konzultációkat és a 10 alkalmas masszázsbérletedet. Azért körülbelül, mert mindent megteszünk azért, hogy a szükséges-elégséges tengelyen mozogjunk 🙂 tehát amire szükséged van, megkapd és amire nincs szükséged, azért ne adj ki pénzt fölöslegesen.

Egy gyors fejszámolást végezve, a teljes kúra olcsóbb, mint ruhatárat cserélni (fehérneműtől a nagykabátig): a fast fashion divatmárkák (H&M, New Yorker) árait figyelembe véve, körülbelül fele annyiba kerül.

További információk, bejelentkezés: +36 30 224 03 26, e-mailen:  studio@balancestudio.hu

Szeretettel várunk!

Csűrös Tímea, MIAOMEI Kft. által tanúsított masszázsterapeuta

Varga Terézia, dietetikus, életmód-tanácsadó, MIAOMEI Kft. által tanúsított masszázsterapeuta

A Bambuszvirág® fogyasztó eljárás hazai központjának honlapja itt érhető el