Egyéni jógaórák keretében van lehetőség a gyakorlást személyre szabni, figyelembe venni a Te lehetőségeidet, szükségleteidet, egészségi állapotodat és céljaidat.

A jóga órák során szükség szerint használjuk nem csak a mozgásokat (ászanákat), hanem a légzőgyakorlatokat (pránajáma), és a mentális gyakorlatokat – relaxációkat, koncentrációs gyakorlatokat, meditációt is. A jógaterápiának része az életmód (napi ritmus, táplálkozás, mozgás, alvás, stb.)  teljességének áttekintése, támogatása a gyógyulás, fejlődés érdekében.

Miben tudok segíteni?

  • folytatni az eddigi jógagyakorlásodat, elmélyíteni tudásodat, gyakorlásodat
  • testi-lelki egészségmegőrzésben
  • immunrendszer erősítésében
  • fájdalmak csökkentésében
  • stressz csökkentésében
  • hormonrendszer egyensúlyának megőrzésében és helyreállításában
  • keringési és légzőrendszer támogatásában, működésének javításában
  • krónikus betegségek (pl. asztma, magas vérnyomás, cukor betegség, emésztőrendszeri betegségek, COPD, stb.) esetében a súlyosbodás és a szövődmények elkerülésében

Az órák célja olyan gyakorlás összeállítása, ami a te lehetőségeidhez van szabva, és amit tudsz otthon napi rendszerességgel gyakorolni. Majd a gyakorlások nyomon követése, pontosítások, illetve a gyakorlatok változtatása a tapasztalataid alapján, ahhoz ahogyan változol.

Kinek ajánlott az egyéni jógaóra?

Azoknak ajánlom a jógát, akik szeretnének a saját egészségük gazdáivá válni, megérteni, hogy hogyan működik a testük, lelkük, hogyan jönnek létre a tüneteik, betegségeik. Akik meg akarnak tanulni kommunikálni a testükkel-lelkükkel, megérezni az aktuális állapotaikat, akkor is, amikor még nem fáj;  és akik szeretnék tudni, mit kell-lehet ilyenkor tenni a kibillent egyensúly helyreállítására.

Az első konzultáció (1 óra) ingyenes. Itt tudjuk áttekinteni az életmódodat, hogy mire van szükséged, milyen panaszaid, tüneteid és céljaid vannak. Ezek alapján átbeszéljük milyen lehetőségeid vannak és közösen kialakítunk egy egyéni tervet a közös munkára. Ezt követően a megállapodás szerinti találkozások esetében 7.500 Ft-os óradíjjal számolj. Minimum 10 órás bérlet esetében 6000 Ft/óra.

Bejelentkezni és érdeklődni a 06 (30) 429 89 06-os telefonszámon vagy az office@kuntar.hu email címen lehet.

Kuntár Ágnes

Jógaoktató és jógaterapeuta, életmód tanácsadó és terapeuta