Mit ajándékozz annak, akinek már mindene megvan? Karácsonyi masszázsutalvánnyal nem tudsz mellélőni…

Karácsonyi masszázsutalvány ajánlatunkban nagyszerű ajándék ötleteket találsz, kedvedre válogathatsz mind tartalom, mind forma tekintetében.  A webshopon keresztül rendelt masszázsutalványt e-mailen küldjük és csak ki kell nyomtatnod.

Ha nem szeretnél vagy nem tudsz a nyomtatással otthon vacakolni, de szeretnél egy csinos ajándékutalványt, a Stúdióban, (1035 Budapest, Vihar u. 36.) előzetes egyeztetést (+36 30 224 0326) követően át tudod venni. Ha nem tudjuk hívásod fogadni, amint lehet, visszahívunk.

Íme, néhány masszázsutalvány ötlet:

  • Nagyinak, Apunak: Denevérpad és masszázs kombinált utalvány.  Ha fáj a háta, a dereka, nagyon hálás lesz érte!
  • Anyunak: Tradicionális thai masszázs – magyar nyelvű masszázsterapeutával, akivel szót lehet érteni
  • Várandós feleségednek: Kismama masszázs a tradicionális thai masszázs alapjain
  • Barátodnak: Frissítő masszázs  – Nem simi, fókuszban az izmok
  • Barátnődnek: Relaxáló masszázs – illatos olajok, halk zene, igazi kikapcsolós csajos program
  • Kollégának/kolléganőnek: 30 perces masszázs (irodai stílus): az irodai munka által leginkább igénybe vett területre fókuszál. Gyors, hatékony!

Persze, ha Anyunak szeretnél frissítő masszázst, azt is lehet 🙂 Csupán azt szerettük volna érzékeltetni, hogy a változatos palettánkról találsz neki valót, személyeset. Ha van olyan ötleted, ami nem szerepel a listában, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a studio@balancestudio.hu címen, vagy telefonon.

Irány a webshop, megyek válogatni

Kérdésem van, telefonálok

A karácsonyi ajándékutalványokat 2019. január 3-március 31. között lehet beváltani, hétfőtől-péntekig 8-20 óráig, a 1035 Budapest, Vihar u. 36. sz. alatt, a Balance Stúdióban. Előzetes időpont-foglalás szükséges.