Kovács Zsófia vagyok, életem a holisztikus szemlélet, az összefüggések csodálatos rajzolata.  Hiszek abban, hogy a boldogság és teljesség érzése belülről fakad, és mindenki számára elérhető. Abban, hogy tudunk tenni magunkért, és nincsenek kilátástalan, megoldhatatlan helyzetek, még ha annak is tűnnek. Tapasztalások és folyamatok vannak, célok és feladatok, melyeket át kell élnünk fejlődésünk érdekében, de tehetjük ezt harmóniában önmagunkkal.

Eddigi életutam sokszínű tapasztalásaiból sokat meríthetek. Gyerekkortól hurcolt betegségek, lelki nehézségek kezelésére már fiatal koromtól kezdve alternatív megoldások vettek körbe és így életem részévé vált a természetes gyógymódok tárháza. A családi „hagyományt” követve, szabad döntésből, mint megkérdőjelezhetetlen egyetlen lehetőség mentem a kiszemelt egyetemre, mérnöki pályára. Tanulmányaim gyorsan kiegészültek az energetikai- és természetgyógyászattal, és a láthatatlan világ megismerésével, úgy mint az alapok, gyökerek, fizikai lét és az azon túlmutató minőségek egysége. Lépésről lépésre haladtam a tapasztalások kellemes-kellemetlen magas iskolájában, amiben saját, és családom által kínált feladatok adták a lépcsőfokokat. Elsődleges célom nem az volt, hogy ez legyen a hivatásom, vonzódtam, és rendíthetetlenül tenni akartam a negatív megéléseim, belső feszültségeim ellen.

Így jutottam el, lelkem kibontásával, tapasztalataimmal, hogy a szívből jövő segítő szándékomat és a felszínre kerülő adottságaimat munkásságomban is megélhessem. Melyek a következőek:

  • asztrozófiai elemzés (születési képlet készítése a csillagképi háttérrel)
  • energetikai kezelések, csakra harmonizálás, feltöltés
  • spirituális lélek-oldások
  • meditációk
  • kínai- és thai száraz testmasszázs
  • aromaterápiás olajos „lélek” masszázs
  • fizikai- és lelki nehézségek, akut állapotok kezelése
  • visszatérő élethelyzetek elemzése, segítése

Célom, hogy megérezd a tökéletességedet, és legfőképp helyedet a Világban, hogy Te magad találj rá „utadra”. A világ azt mutatja neked, amit te élni akarsz. S minden azért van, hogy fejlődj, építsd magad, vagyis visszajuss Valódi Énedhez, miközben éled boldogságodat, Egységedet, Egész-ségedet. Ezekben szeretnék, és tudok Neked segíteni. 🙂

Áldás kísérje utadat!

info@holisztikuselet.hu

https://www.holisztikuselet.hu/tevekenysegek

+36 30 319 91 19