A mindfulness (tudatos jelenlét) technikájának elsajátítása segít a mindennapok örömtelibb megélésében, érzelmi problémák (főként szorongás, aggódás, félelmek, harag, szomorúság) kezelésében,  javítja a hangulatot és fokozza az aktivitást, vitalitást.

A tréning során elsajátítható az a készség, elménknek egy olyan működési módja, mely lehetővé teszi, hogy a megszokott rutin működéseink helyett tudatosan viszonyuljunk az életünkhöz, tudatosan észleljük jelen valóságunkat és hozzunk döntéseket arról, mit teszünk. Megtanuljuk felismerni cselekvő és létező üzemmódunkat, és azok aktuális helyzetnek megfelelő használatát.

„Túllépünk a megszokott jó-rossz, tetszik-nem tetszik értelmezési kereten, és új módon viszonyulunk mindazokhoz a dolgokhoz, amik korábban az agyukra mentek, vagy végtelen és terméketlen önemésztő rágódásra késztettek bennünket. Ehhez ugyan bátorságra van szükség, előnyei azonban óriásiak.  (…) Mindannyian rengeteg esélyt kapunk az élettől, hogy megértsük, valódi választási lehetőségeink vannak minden egyes pillanatban – csakis rajtunk múlik, milyen viszonyban vagyunk mindazzal, ami elménkben, testünkben és a környezetünkben zajlik.” (Jon Kabat-Zinn)

Technikai tudnivalók

A következő tudatos jelenlét (mindfulness)  csoport 2016. október 6-án, csütörtökön indul 18-20 óra között.  A tréning 8 alkalmas, hetente egyszeri találkozásokkal. Csoportvezető: Kuntár Ágnes. A  mindfulness tréning nem csak a foglalkozásokon való jelenlétet igényli, hanem a két foglalkozás közötti egy hétben legalább 5 napon, napi 1 óra önálló gyakorlást, melyet hanganyagok segítenek.  A változáshoz a megértés, az ismeretek gyarapítása kevés. Változás, valódi tanulás csak cselekvés által következik be, az ismeretek gyakorlati alkalmazása, gyakorlása során.

A tréning részvételi díja: 16.000 – 20.000 Ft, amely két részletben is fizethető.

(Árainkat úgy határozzuk meg, hogy eldönthesd: pillanatnyi lehetőséged és elégedettséged szerint az ártartományon belül mennyit tudsz adni. Ha a sávon belül többet tudsz adni és megteszed, lehetővé teszed, hogy alacsonyabb áron vehessen részt, akinek szüksége van rá.)

A tréning díja tartalmazza a csoportos foglalkozásokon való részvételt, az elméleti ismeretek elsajátítását segítő írásos anyagokat, a gyakorlást segítő hanganyagokat, valamint a csoportos foglalkozások közötti időszakban az e-mail konzultáció lehetőségét.

Jelentkezni vagy kérdezni az alábbi elérhetőségeken tudsz:

Ha nem tudjuk hívásodat fogadni, amint lehet, visszahívunk.