Moharos Krisztina rekreációs sportoktató, Indian Balance® Master Instructor

Indian Balance® – egy új edzésforma a testnek és léleknek

Az IB kifejlesztője, az Indian Balance® Akademia alapítója Cristian de May diplomás sportterepauta, gyógytornász, mauálterapeuta és gyógyító.
Az Indian Balance® egy egyedülálló “welnessprogram”. Harmonikusan ötvözi a indián ismereteket az energia áramlásáról a nyugodt modern gyógytornával. Változást kínál a folyamatos mozdulatokkal, izommozgással, tudatos légzéssel. Ezt a harmonikus egész testet megmozgató programot speciális indián zene kíséri.

A kezdő  gyakorlatokkal megalapozzuk a test koordinációját, harmonizáljuk a jobb és baloldalt, az izmokat. Az egyes elemek folyamatosan követik egymást, megtanuljuk légzéssel végrehajtani őket.  Az összehangolt mozgás és légzés javítja a keringést. A tempó mindenki számára követhető, ahogy gyakorlottabbak lesznek a résztvevők, egyre nehezedhetnek a gyakorlatok, új elemekkel bővülhetnek  Megerősödnek a kritikus pontok, váll, hát, has, fenék. Az indián zene  biztosítja a hangulatot.  Minden korosztály számára alkalmas, edzettségi foktól függetlenül.

Jelentkezz facebookon, a kriszta65@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 488 34 04-es telefonon, amennyiben érdekel! A csoportos órák szerdánként 18.15-kor kezdődnek.

HELAKU

Az egészséges hát nem ismer fájdalmat!  Több éves tapasztalat alapján a lüdenscheidi egészségközpontban kifejlesztésre került sportorvosok és terepauták által összeállított egyedülálló gerinchelyreállító gyakorlatsor, amely ötvözi az indián mozgásvilágot a legújabb tudományos kutatási eredményekkel. Rendszeres gyakorlása során helyükre kerülnek a csigolyák, a gerincet körülvevő mélyizmok megerősödnek.  A gyakorlatok pontos elsajátítása után  a gyakorlatokat flow – folyamatosan hajtjuk végre. Egy ellazult testutazás a speciálisan erre összeállított indián zenével.

A tanfolyam 10 alkalmas a megfelelő eredmény elérése érdekében. 

Jelentkezz facebookon, a kriszta65@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 488 34 04-es telefonon, amennyiben érdekel!

Aponi – A pillangó érintése

Aponi az ősi indián tudáson, a sámánok tapasztalatán alapul, új típusú ellazulást nyújt. 

Cél a testtudat kiegyensúlyozása és helyreállítása az Aponi-pillangótechnikával. Az együtt töltött idő alatt az indián ritmusok a tudatba szárnyalnak és tiszta energiát visznek. Az Aponi®-pillangótechnika felhasználja a természet elemeit és a test engeriaáramlásának ismeretét. Hosszan elnyúló fogásokat, rezegtetéseket, lebegtetéseket és egyensúlytechnikákat alkalmaz.
Jelentkezz facebookon, a kriszta65@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 488 34 04-es telefonon, amennyiben érdekel!