HA A VILÁGON NEM IS TUDSZ VÁLTOZTATNI, AZT MEGVÁLASZTHATOD HOGYAN REAGÁLSZ RÁ.

Egyéni foglakozások keretében lehetőség van felismerni a veled történő eseményekre adott reakciódban megjelenő gondolati-érzelmi mintákat, megvizsgálni azok célszerűségét, hasznosságát a számodra, szükség esetén új gondolati mintákat kialakítani, megtanulni kezelni a negatív érzelmeket (düh, feszültség, szorongás, félelem, szégyen, bűntudat, stb). Megvizsgálhatod a kommunikációdat: azt mondod-e tényleg, amit akarsz, úgy mondod-e, hogy másik megértse, meg tudod-e hallgatni tényleg a másikat, tudod-e pontosan mi is a célod, mit, és főként hogyan tehetnél annak elérése érdekében.

Mindezek összesége határozza meg, hogy hogyan viseled a stresszt, hogyan reagálsz rá, mennyire akadályoz téged abban, hogy elérd a céljaidat, vagy válsz képessé élni vele. Ezek tanulható dolgok, lehet máshogyan csinálni, hogy jobban támogassák céljaid elérését.

A foglalkozásokra személyesen és online formában is lehetőség van.

Az első konzultáció (1 óra) ingyenes. Itt tudjuk áttekinteni mi a fő problémád, mi a célod, mit hozol magaddal. Ezek alapján tudom eldönteni tudok-e segíteni benne, vagy más segítséget javasolnék. Tudok javaslatot tenni, hogy mit és hogyan látok megvalósíthatónak, milyen eszközökkel és merre tudunk elindulni, körülbelül milyen időkeretben. Te is el tudod dönteni, hogy   ez alapján a terv, javaslat alapján készen állsz-e a közös munkára.

Ezt követően a megállapodás szerinti találkozások esetében 7.500 Ft-os óradíjjal számolj. Minimum 10 órás bérlet esetében 6000 Ft/óra.

Bejelentkezni és érdeklődni a 06 (30) 429 89 06-os telefonszámon vagy az office@kuntar.hu email címen lehet.

Kuntár Ágnes

életmód tanácsadó és terapeuta, Williams Életkészség facilitátor, jógaterapeuta