A feladatokkal, határidőkkel, elvárásokkal zsúfolt mindennapokban szinte mindenkinek szüksége van a testi-lelki egyensúlyának visszaállítására, energiaszintjének javítására, egy csipetnyi magára fordított időre, ami abban segít, hogy energiával, jó kedvvel, betegségek nélkül élhessük az életünket.

 A Balance masszázs célja a szervezet és a lélek egyensúlyának helyreállítása, valamint a megtalált egyensúly megőrzésének támogatása.

A Balance masszázs során kezeljük a has, a mellkas, fej, hát, lábak, karok területét, elsősorban a testünkben található akupunktúrás pontok stimulásával, nyomásával. Fontos tudni, hogy a Balance masszázs, bár energiával tölt fel és számos pozitív hatása van, alapvetően nem a kényeztető masszázsok körébe tartozik, hiszen a masszázspontok stimuláció közben érzékenyek, de a hatások miatt mégis szívesen választják sokan ezt a masszázsformát.

 Mivel a szervezet egyensúlyi állapotának javulása több héten át tartó folyamat, a masszázs kúraszerűen alkalmazva képes kifejteni a hatását. A kúra két részből áll: a 2-3 hetes intenzív szakaszt egy 2-3 hónapos fenntartó szakasz követ. Az intenzív részben az 1-1 órás intenzív masszázsok napi gyakorisággal követik egymást (hétvége kivételével). Ezalatt a szervezetünk megkapja a kezdő lökést, ami beindítja a kívánt folyamatokat (10 kezelés). A fenntartó szakaszban már elég hetente 1-2 alkalommal emlékeztetni a testünket arra, hogy fenntartsuk működésüket. A masszázs nem csak a kezelések alatt, hanem azokat követően is kifejti jótékony hatását, a salaktalanítás, az anyagcsere rendeződés folytatódik tovább.

A masszázs hozzájárul a vérnyomás normalizálásához, javítja az anyagcserét, immunrendszer erősítő, növeli a szervezet energia szintjét, stresszoldó, hangulatjavító. A jelentős változás által kötőszöveteink erősebbé válnak, a bőr feszesedik, beindul a zsírégetés. Vendégeink visszajelzései a masszázs következtében csökkennek a derékfájdalmak, csökken a reflux, segít a menstruációs problémák rendezésében.

Bár nem direkt testsúlycsökkentő módszer, a szervezet egyensúlyának folyamatos helyreállítása következtében a szervek vérellátása, működése, az anyagcsere javul, mindezek következtében intenzívebb a salaktalanítás, amit gyakran kísér testsúlyváltozás is. Ezért a masszázs pozitív hatásaként gyakori a kívánt testsúlycsökkenés is.

A módszer által nemcsak kívül, de belül is szépülünk. Próbálja ki Ön is.

Technikai tudnivalók

 A masszázs masszázsasztalon, kényelmes pamutruhában történik. Váltóruhát mi biztosítunk Vendégeink számára.