Akció!

Thai masszázs bérlet (5 alkalom)

60 .000 Ft 57 .000 Ft

A thai masszázs nem elsősorban a fizikai testet kezeli, hanem sokkal inkább az energiatestet. Az izmok közvetlen megdolgozása helyett az energiapontok nyomását vagy általános nyomást alkalmaz helyette. A masszázs során végzett nyújtó gyakorlatok megfelelnek a jóga által alkalmazott ászánáknak, ezért sok helyen jóga masszázsnak is nevezik.

A thai masszázskezelések minden esetben személyre szabottak, a vendég egészségi állapota, rugalmassága és testméretei alapján, akár terápiás célból, akár általános közérzet javítás céljából végezzük.

A masszázst ruhában végezzük – kényelmes vékony pamut hosszú nadrág és rövid vagy hosszú ujjú pólóban. Masszázs ruhát biztosítunk vendégeink számára, illetve igény szerint saját ruha is hozható.

A kezelések átlagos ideje 2 óra, mely az egyéni igények és lehetőségek alapján lehet kicsit hosszabb vagy rövidebb. A masszázs földön lévő matracon történik.

A masszázs segítséget tud nyújtani:

  • a nyugalom megtapasztalásához – oázisként hat, ahol megpihenhetsz, feltöltődhetsz, erőt gyűjthetsz;
  • fizikai közérzeted és lelki állapotod javulásához – jó állapotod megőrzéséhez az energiáid kiegyensúlyozásával, elakadások feloldásával;
  • mindennapjaidat nehézzé tevő testi vagy lelki fájdalmak, szorongások oldásához, csökkenéséhez, akkor is, ha nem tudsz, vagy nem akarsz beszélni róluk;
  • ahhoz, hogy képessé válj beszélni az érzelmeidről, problémáidról;
  • betegségek gyógyulásához – támogatják a terápiát, gyorsíthatják, illetve tartósabbá tehetik a javulást;
  • a magadra figyelés technikájának megtanulásában, hogy pontosabban ismerd fel testi érzeteidet, érzelmeidet – megváltoztatják a viszonyodat a saját testedhez, az érintéshez.

60 .000 Ft 57 .000 Ft