Kuntár Ágnes

A családban, ahova születtem feltétlen hit volt az ész, az intellektus erejében és mindenek felettiségében. Nem volt szokás lelkizni, azzal foglalkozni, hogy mit kezdjünk vele, ha rosszak az érzéseink, gondolataink. Dühét volt, aki hirtelen, hangosan adta ki, és volt, aki napokig sértetten hallgatott. De mindenki csendben, magányosan szorongott. Én is. A minap egy önismereti csoporton ülve, hallgatva  a többiek történeteit, eszembe jutott az a 20 éves fiatal lány, aki egykor voltam: akinek sikerült 2-3 év alatt beszereznie egy asztmát, egy gyomorfekélyt és még egy kis ekcémát is, valamint produkálnia egy hematológusokat is elgondolkodtatóan ronda vérképet.
Nagy utat tettem meg azóta. Végzetem orvosként, dolgoztam menedzserként, főosztályvezetőként, cégvezetőként, szakértőként. Lett családom, elváltam, újrakezdtem többször. Tapasztaltam, tanultam, változtam. Sok útitársam volt, akiknek hálás vagyok azért, hogy velük lehettem, hogy velem voltak. Tanultam tőlük, mellettük, általuk.
40 éves korom körül kezdett formálódni, merre visz tovább az utam. Kihasználva a lehetőséget, hogy gyerekeim felnőttek, a felszabaduló időmet főként tanulásra, tapasztalatszerzésre fordítottam. Az út fontos és állandó eleme lett tanulni és tapasztalni magamról, másokról, a világról.
Megtanulni felismerni és kezelni a test fájdalmát a lélekben, a lélek fájdalmát a testben. Célom segítő módon érinteni, masszírozni, érzékelni a test állapotait, valamint támogatást és biztonságot adó módon beszélgetni, hallgatni, segíteni másokat az útjukon. Átadni a tapasztalatokat, amiket megtanultam, segíteni vele másoknak, hogy nagyobb békében legyenek magukkal, másokkal és a világgal.

Amiben van tudásom és tapasztalatom:

 • tradicionális thai masszázs
 • kvantum érintés
 • relaxációs és légzőgyakorlatok
 • egyéni és csoportos készségfejlesztés – stresszkezelés, kommunikáció, konfliktus kezelés,  asszertivitás
 • segítő találkozások, beszélgetések, tanácsadás
 • mediáció, coaching

Tapasztalataim alapján a fenti módszerek egymást kiegészítve tudják biztosítani, hogy a vendégem azt a segítséget kaphassa, amire éppen szüksége van, és amit éppen el tud fogadni. A fejlődési folyamatok során időről-időre változik, hogy mi tud tovább vinni. Van, amikor már nincs értelme többet beszélni róla. Van, amikor a fájdalom már csökkent és jó lenne beszélni róla. Másra van szükség, ha nem tudjuk mi a baj, csak valami nem jó, nem működik. Megint másra, ha tudom mit akarok/nem akarok, csak nem tudom hogyan elérni. Eszköztáram bővítése során célom, hogy a vendég gyógyulási/fejlődési folyamata során minél több módon tudjak hozzájárulni céljai eléréshez.

Közvetlen elérhetőségek: 

Telefonszám: +36 30 4298906

e-mail: office@kuntar.hu

 

Varga Terézia 
Teri

„Mindenki saját egyensúlyának legjobb ismerője” – de ha éppen jól jönne egy kis támogatás ehhez, vállalom a partnerséget.

Táplálkozási-, és életmódtanácsadóként az elmúlt 30 évben számos, gyerekeknek és felnőtteknek szóló programot segítettem abban, hogy támogatásokat nyerjenek fejlesztési elképzeléseikhez.

Érdekel, hogy mitől lehetnek jó, harmonikus családi, baráti kapcsolataim, mitől lehet örömtelibben élni az életet, hogyan tudom az egyensúly közelében tartani magam, mert életem során többször kibillentem belőle. Ezekben a helyzetekben erőtlen, örömtelen voltam és kerestem a kiutat. A keresés során találtam rá egy keleti masszázsra, ami sokat segített abban, hogy újra elfogadjam magam. A saját pozitív élményem miatt megtanultam ezt a masszázst, és azóta mások is megtapasztalták jótékony hatását.

A mélypontjaimban szembesültem azzal, hogy nincsenek eszközeim saját határaim védelméhez, nem tudok nemet mondani, ha akarok; nehezen tudok kilépni saját gondolatcsapdáimból. És mivel az Élet nyújtja, amire szükségünk van, megismertem a Williams Életkészség Módszert, ami épp ezekre kínált megoldást. Elsajátítva és magamon is alkalmazva a módszert, több éve tartok csoportos és egyéni tréningeket.

Amiben tudásom és tapasztalatom van:

 • táplálkozási tanácsadás
 • balance-masszázs
 • svéd frissítő és relaxáló masszázs
 • készségfejlesztés – stresszkezelés, kommunikáció, konfliktus kezelés, asszertivitás
 • relaxációs gyakorlatok
 • segítő találkozások, beszélgetések, tanácsadás
 • mediáció, coaching
 • kvantum érintés

 Eddigi tapasztalataim során azt látom, hogy a fenti módszerek egymást kiegészítve még hatékonyabban segíthetik a hozzám fordulókat.

A Balance Stúdió nyugodt hangulatú, elfogadó környezet biztosít mind masszázsokhoz, mind egyéni vagy csoportos segítő beszélgetésekhez. Lehet, hogy éppen csak értő figyelmet, elfogadó teret szeretne, vagy kreatív, konstruktív kérdéseket, amelyek segítik Önt a megoldáskeresésben. Lehet, hogy ezek együttese kínálhat megoldást. Remélem, hogy tapasztalatommal, tudásommal tudom támogatni Önt abban, amire éppen szüksége van egyensúlyához. Ebben vállalom a partnerséget!

Közvetlen elérhetőségek: 

Telefonszám: +36 70 365 74 44

e-mail: vargaterka@gmail.com

 

 

Csűrös Tímea
Tímea

Csűrös Tímea vagyok, végzettségemet tekintve svéd-, gyógy- és sportmasszőr; mindennemű mozgás lelkes híve. Úgy érzem, a hivatásom hívott engem.

Régebben a mozgás és a sport nem játszott meghatározó szerepet az életemben, inkább a bölcselet és a művészetek érdekeltek. Aztán egyszer megváltozott valami: egy masszázskúra mellett elkezdtem rendszeresen sportolni. Megtapasztaltam, hogy a mozgás, a test szabadsága a lélek, az érzelmek, és az elme, a gondolatok szárnyalását is magával hozza. Felszabadító élmény.

Hozd el,  ugord át, kerüld körbe, emeld meg – ne fájjon.

Játssz, szaladj, erősödj, vetélkedj – haladd meg önmagad.

Masszőrként segíteni szeretnék, hogy messzire juss –  közben érezd jól magad.

Közvetlen elérhetőség: 

Telefonszám: + 36 30 488 43 48

e-mail cím: studio@balancestudio.hu